Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijven

ook in de Vogezen ....

Luister, lees en schrijf

Levensverhalen

Onze verhalen maken wie we zijn. We kijken terug zodat we ook weer vooruitkomen. Rust vinden in wat geweest is en tegelijk ook meer ruimte en energie voelen.  Je verhaal is er maar hoe verwoord jij je leuke en minder leuke herinnneringen en je gedachten van toen. Vanuit welk perspectief wil je schrijven en wat als je vanuit een ander perspectief naar vroeger kijkt? Hoe begin je en hoe breng je structuur in je verhaal. Wat komt je allemaal tegen.

 

WORKSHOP: SCHRIJF JE LEVENSVERHAAL

Voor wie? 
Voor iedereen die aan de slag wil met zijn/haar levensverhaal en flinke stappen wil maken. Ik begeleid zowel individueel als kleine groepen bij het schrijven van jouw levensverhaal.

Hoe werkt het?
Ik maak afwisselend gebruik van inspirerende oefeningen die de creativiteit van het schrijven in jou aanwakkert en je helpt bij het maken van schrijfkilometers. Samen staan we stil bij de opbouw van je verhaal, tijdslijn, perspectief en het thema. Je bent veel aan het schrijven.

Wat levert het op?
Jouw zelf geschreven persoonlijke levensverhaal; soms een verwerking van een bepaalde periode; en concreet jouw verhaal op papier of in de vorm van een boek.

Wanneer: elke week gedurende het jaar


DSC02090

Kosten: Individueel: € 275
3 bijeenkomsten van 10u-12u 

Kosten: Groepsverband: €135 pp (minimaal 2 , maximaal 6 deelnemers)
2 bijeenkomsten van 3 uur

Waar:
Op locatie in Arnhem en omgeving.  

Voor meer informatie: stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me direct op: 0652513529