Lisette

Vertel jouw verhaal!


Wie ben ik?
Ik ben Lisette E. Heij (1959) en woon in Arnhem. Op jonge leeftijd begon ik met reizen en heb ik korte tijd in Engeland en de Verenigde Staten gewoond. In die periode is mijn liefde voor de (Engelse) taal gegroeid en nog steeds geef ik hierin bijles. Taal is belangrijk in mijn leven. Het vertellen en schrijven van verhalen heeft me gebracht tot het opschrijven van ‘Het verhaal van mijn moeder’ en later dat van mijn vader. Schrijven en vertellen is voor mij een manier om op diepere lagen te komen. Momenteel geef ik workshops Storytelling waarbij het vertellen, het delen van elkaars verhaal, betekenis geeft.

Ook mijn passie voor het buitenland is gebleven en inmiddels heb ik samen met mijn partner een prachtig gelegen authentieke boerderij omgebouwd tot een sfeervol B&B in de Franse Vogezen. Midden in de natuur verzorg ik workshops ‘Storytelling’, ‘Schrijf je levensverhaal’ en ben ik een van de trainers van de 5-daagse training: ‘Persoonlijke en professionele groei in de 21ste eeuw’.

In mijn werkleven ben ik vooral coachend leidinggevende en trainer geweest bij zowel commerciële als maatschappelijke organisaties. Momenteel ben ik zelfstandig werkzaam als procesbegeleider, trainer en coach. Na een universitaire opleiding heb ik mijn coach/trainer-opleiding gevolgd. In mijn werk als coach/trainer gebruik ik NLP, Transactionele Analyse en Systemisch werken. Permanent doe ik aan intervisie en nascholing en werk ik samen met partnercoaches.

Ter ontspanning speel ik graag piano en wandel ik overal met onze hond.