Voor mensen die het leven weer bijzonder willen maken.


Een goed gesprek
We leven in een tijd van snel op elkaar volgende veranderingen, hoge werkdruk en individualisering. Sommige veranderingen zijn niet goed te volgen en kunnen je het gevoel geven er niet bij te horen, waardoor je uiteindelijk stagneert; niet meer in beweging kan komen om iets te veranderen. Herbezinning op waartoe en waarom je iets doet is dan nodig.

In ons eerste gesprek onderzoeken we je hulpvraag. Met behulp van gesprekken en soms korte oefeningen begeleid ik je naar meer zelfinzicht. Daarin spreken we dan ook een passend vervolgtraject af.

Voor wie?
Voor mensen die het gevoel hebben vast te zijn gelopen, geen tevredenheid meer voelen en behoefte hebben aan nieuwe inzichten.

Interesse?
Neem hier contact op voor meer informatie of een prijsopgave.


Voor degene die even uit het dagelijkse wil, weg van de drukte van het werk en thuis, organiseer ik een 5-daagse training in de Vogezen waarbij je in de ochtend in een kleine groep inzichten krijgt in jouw perspectief op je persoonlijke en professionele gedrag; in de middag ben je vrij om van de prachtige natuur te genieten. Kijk voor meer informatie op Maison Helise.