3-daagse workshop: Kom in beweging en maak stappen in jouw verhaal 4,5,6 april 2022

 

 

Reserveer nu !

 

Heb je zin om een aantal dagen weg te gaan, naar de stilte, naar de rust en schoonheid van de natuur en zou je meer inzicht willen krijgen in je patronen van het dagelijkse leven, zodat je stappen kan maken om het leven op te pakken zoals jij dat graag wilt.

Maison Helise is een plek voor iedereen die houdt van prachtige natuur, rust, ruimte, lekker eten en ontmoeten.

Een plek om op te laden en weer in de juiste beweging te komen of om verder te groeien.

We combineren het relaxte vakantiegevoel in onze sfeervolle B&B met  de workshop persoonlijke ontwikkeling: Kom in beweging en maak stappen in je eigen verhaal.

Voor meer informatie of inschrijving:    of www.maisonhelise.nl

We hebben onszelf allemaal dingen aangeleerd die ons ooit hielpen met (over)leven. Noem het script, overlevingsstrategieën, of patronen. Die manieren van handelen hebben ons geholpen en veiligheid gegeven, maar het zou heel goed kunnen zijn dat ze inmiddels aan herziening toe zijn. Dat merk je als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je jezelf in de weg zit, niet in actie kunt komen terwijl je wel wilt en als je jezelf dingen ziet doen die je eigenlijk niet (meer) wilt.

Maar als je anders naar het verhaal van je leven kijkt, zie je andere dingen; of hoor je andere dingen van een ander. Drie dagen lang op deze heerlijke plek, ga je vanuit verschillende perspectieven naar je verhaal kijken. Wij helpen je het inzicht te krijgen in de patronen die je in het verleden hebt ontwikkeld en onbewust in het heden blijft herhalen. In een veilige setting gaan we oefenen om uit je hoofd in je lijf te komen. Daarvoor maken we gebruik van familie opstellingen, communicatietechnieken, NLP oefeningen, meditatie, dans en muziek. We zijn met een groep en je zult zien dat je net zoveel leert van het proces van je medecursisten als van je eigen proces.  

Aan het eind van deze 3 dagen ben je beter in contact met jezelf. Je begrijpt wat je doet en hoe dat gedrag is ontstaan, en waarom je het (beter) los kunt laten. Je hebt concrete handvatten gekregen om door te pakken in wat je wilt versterken. En…. Je bent heerlijk uitgerust en vol inspiratie om het leven weer op te pakken, zoals jij het graag wilt. En misschien heb je wel vrienden gemaakt en ga je samen nog een poosje verder op dit pad.

We werken de ochtenden samen en de middagen kunnen gebruikt worden voor soms een opdracht in de natuur of verkenning van de omgeving. Er wordt gezamenlijk gegeten en 's avonds is er een kampvuur waarbij we de ervaringen van de dag nog eens voorbij laten komen of we doen nog een oefening.

Datum: 4, 5,6  april 2022.

Locatie: B&B Maison Helise, La Croix aux Mines, Vogezen, Frankijk

Investering: € 650,- all-in: incl. 4 overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, en koffie / thee