Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begeleiding

Persoonlijke coaching

voor mensen die de ervaring van "levend zijn" willen voelen.

Een goed gesprek
We leven in een tijd van snel op elkaar volgende veranderingen, hoge werkdruk en drukte thuis, individualisering en soms gewoon niet voldaan voelen ondanks alles wat je hebt. Sommige veranderingen zijn niet goed te volgen en kunnen je het gevoel geven er niet bij te horen, waardoor je afhaakt en uiteindelijk stagneert; niet meer in beweging kan komen om iets te veranderen.
Met behulp van een aantal coachingsgesprekken en diverse oefeningen kijken we vanuit een ander perspectief naar hoe jij handelt in het contact met de ander in werk en prive situaties en begeleid ik je naar meer zelfinzicht. Meestal zijn 4 of 5 gesprekken voldoende.

Voor wie?
Voor mensen die het gevoel hebben vast te zijn gelopen, geen tevredenheid meer voelen en behoefte hebben aan nieuwe inzichten.

 


Interesse?
Neem hier contact op voor meer informatie of een prijsopgave. 

 

 

 

Intervisie begeleiding

Ik begeleid diverse groepen zoals: afdelingen, teams, adviseurs, volgens de gangbare intervisie methoden. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk op verzoek.
Voor meer informatie: stuur email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.